kidswearathome.nl

Welkom op de website van Kidswearathome.nl

Dé site voor een leuke kinderkledingparty bij jou in de buurt! 

Even voorstellen:

 

Mijn naam is Joke Jansen ik ben getrouwd en heb 2 fijne jongens van 10 en 7 jaar. 

 

Nadat Monique Herwegh een kleine 10 jaar geleden is begonnen met “Kidswear at Home” en Suzanne Hovenier het in 2014 heeft overgenomen ben ik 1 juni 2016 (na overname van Suzanne) gestart met veel enthousiasme  aan “Kidswear at Home”. Ik ben woonachtig in Velserbroek en run het bedrijf “Kidswear at Home” vanuit mijn eigen huis.

 

Mijn passie ligt echt bij kleding en vooral kinderkleding. Het allerleukste is natuurlijk het inkopen van kinderkleding om daarna mijn klanten enthousiast te maken met de door mij uitgekozen kleding. Daarnaast is het ook ontzettend leuk om, middels de party’s of verkopen vanuit mijn eigen huis, zoveel verschillende moeders te leren kennen met allemaal hun eigen smaak aan kinderkleding.

 

Naast het runnen van “Kidswear at Home” heb ik natuurlijk nog de zorg voor mijn kinderen en rij ik ontzettend graag op ons paard. 


Privacyverklaring | Cookiebeleid | Sitemap
(c)2011-2019 KidsWearAtHome